Wat is private lease?

Broekhuis Private Lease is dé leasevorm voor u om als particulier een auto te leasen. Wanneer u kiest voor private lease heeft u geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene autokosten. Daarnaast rijdt u voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe auto. Behalve de brandstof zijn alle kosten voor de auto inbegrepen. Het maandbedrag is inclusief de kosten voor:

     Reparatie en onderhoud

     Verzekering

     Motorrijtuigbelasting (wegenbelasting)

     Schadeherstel en glasreparatie

     Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage

     Afschrijving

     Pechhulp

Al onze private lease producten zijn gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Private Lease. Kortom, een transparant product zodat u weet waar u aan toe bent! Benieuwd wat de voordelen van Broekhuis Private Lease zijn? De voordelen op een rij:

Wat is private lease?
auto-voor
Nieuwe auto
document
All-in prijs
Onbezorgd mobiel
Alleen nog tanken
De vijf zekerheden van Broekhuis Private Lease

De vijf zekerheden van Broekhuis Private Lease

 Gemak
Broekhuis Lease is de gehele gebruiksperiode uw vaste partner. Of het nu gaat om onderhoud, banden of autoschade; u kunt altijd bij ons terecht en u kunt rekenen op onze dienstverlening.

 Zekerheid
Bij ons betaalt u een vast bedrag per maand. U komt tussentijds niet voor onaangename verrassingen te staan en u weet precies waar u de komende jaren aan toe bent. De risico’s gedurende het leasecontract zijn voor ons.

 Goed voor de portemonnee
Een nieuwe auto rijden zonder dat u uw spaargeld gebruikt of een lening aangaat. Daarnaast betaalt u een vast maandbedrag. U betaalt ondanks het gemak en de bijbehorende zekerheden niet te veel.

 Flexibiliteit
Bij Broekhuis Private Lease kiest u zelf welke aanvullende diensten zijn inbegrepen in uw leaseovereenkomst. Zo sluit uw leaseovereenkomst optimaal aan op uw persoonlijke wensen.

 Transparant
Bij ons ziet u snel wat de invloed van uw keuzes zijn op het maandbedrag. Ook is het helder wat er gebeurt als u meer rijdt dan de afgesproken vrije kilometers en wat de afkoopsom is als u de overeenkomst eerder wilt beëindigen.
 

Broekhuis Private Lease aanbod & acties

Wij hebben een breed aanbod. Benieuwd naar ons aanbod auto’s?

aanbieding

Broekhuis Lease heeft diverse acties. Benieuwd naar de aanbiedingen?

Broekhuis Lease beschikt over het Keurmerk Private Lease. Benieuwd wat dit betekent voor u?

Meer private lease

Bij Broekhuis Lease hebben wij een breed aanbod aan private lease auto's. Uiteraard hebben we ook diverse private lease aanbiedingen. Al onze private lease producten voldoen aan het Keurmerk Private Lease. Dit zorgt ervoor dat u altijd een betrouwbaar en transparant product bij ons aanschaft. Mocht u na het lezen van deze pagina toch nog een vraag hebben over private lease, dan is deze wellicht te vinden tussen onze veelgestelde vragen. 

Meer Private lease

De private lease merken van Broekhuis Lease